Welkom, waar mogen wij u behulpzaam mee zijn ?

Cliënten over Tilly

Onderstaande reactie(s) zijn afkomstig van onze cliënten. In sommige gevallen hebben we de naam moeten anonimiseren in verband met de privacy wetgeving. Het staat je vrij om je ervaring hieraan toe te voegen. Je e-mail adres zal niet zichtbaar worden op onze site.

Subscribe
Abonneren op
6 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Angstig en gespannen ging in naar mijn eerste afspraak, bang de controle los te laten over het leven en moe was het altijd maar meer en beter willen doen. Tilly stelde meteen op mijn gemak en legde duidelijk uit wat ze ging doen. De ervaring en behandeling maakte grote indruk op mij , meteen voelde mijn hoofd leeg en had in een rustig gevoel in mijn lijf. door zelf controle te hebben over mijn gedachten , gevoelens en emoties ben ik nu na 2 behandelingen meer in balans. Ik heb van Tilly geleerd om de controle los te laten ,… Lees verder »

Doordat mijn “probleem” zo diep in mijn onderbewustzijn zat en alleen cognitief niet te verhelpen was, heb ik de EFT/TOM therapie gevolgd. Eerst was ik huiverig en vond het best spannend. Tilly heeft van te voren uitgebreid uitgelegd wat de therapie inhoudt en wat er ging gebeuren. Voor mij was het een bijzondere en intense ervaring en ik merkte dat mijn lichaam de emotionele balast opruimde. Het is lastig in woorden uit te leggen. Maar voor mensen die in een tweetal sessies zich een ander mens willen voelen, weten om te gaan met nieuwe gebeurtenissen, raad ik het écht aan.… Lees verder »

Ik was bekend met tapping maar niet met TOM. De behandeling was een combinatie van beiden. Het is met woorden moeilijk uit te drukken je hoeft er alleen voor open te staan en het te ondergaan. Ik heb het gevoel dat ik grote stappen heb gemaakt. Het is een healing die veel resultaat heeft gebracht. Dankjewel Tilly!!

Ik heb bij Tilly vier TOM/EFT behandelingen ondergaan om een jeugdtrauma te verwerken. Door de jaren heen heb ik al verschillende therapieën gevolgd dus was ik nogal sceptisch. Het is eigenlijk niet te omschrijven wat het met me gedaan heeft. Ik voel me eindelijk een heel ander mens.Ben zo blij dat een vriend van mij dit heeft aangeraden. Tilly heel hartelijk dank voor de geweldige hulp. Ik raad het iedereen aan die ergens niet uitkomt!

(c) 2024 Life Change