Cliënten over Tilly

Onderstaande reactie(s) zijn afkomstig van onze cliënten. In sommige gevallen hebben we de naam moeten anonimiseren in verband met de privacy wetgeving. Het staat je vrij om je ervaring hieraan toe te voegen. Je e-mail adres zal niet zichtbaar worden op onze site.

2
Voeg hier je ervaring toe

Anoniem

Hallo Tilly, Toen ik bij jou de eerste keer binnen kwam was ik helemaal stuk. Ik wist echt niet meer wat ik moest doen, ik voelde me zo vernederd en klein. Ik heb geleerd om van mezelf te houden en mezelf te waarderen en te vergeven, dit moest ik ook tegen mezelf zeggen, oh wat was dat moeilijk en toch heb ik het gedaan en wat doet dit goed. Touch of Matrix, ja wat heeft het met me gedaan. Onze relatie was tot heel ver gedaald, doordat ik mijn man totaal geen vrijheid heb kunnen geven in onze relatie. Dit… Lees verder »