Cliënten over Tilly

Onderstaande reactie(s) zijn afkomstig van onze cliënten. In sommige gevallen hebben we de naam moeten anonimiseren in verband met de privacy wetgeving. Het staat je vrij om je ervaring hieraan toe te voegen. Je e-mail adres zal niet zichtbaar worden op onze site.

4
Voeg hier je ervaring toe

Hannie

Ik was bekend met tapping maar niet met TOM. De behandeling was een combinatie van beiden. Het is met woorden moeilijk uit te drukken je hoeft er alleen voor open te staan en het te ondergaan. Ik heb het gevoel dat ik grote stappen heb gemaakt. Het is een healing die veel resultaat heeft gebracht. Dankjewel Tilly!!

Tiny Hendriks

Ik heb bij Tilly vier TOM/EFT behandelingen ondergaan om een jeugdtrauma te verwerken. Door de jaren heen heb ik al verschillende therapieën gevolgd dus was ik nogal sceptisch. Het is eigenlijk niet te omschrijven wat het met me gedaan heeft. Ik voel me eindelijk een heel ander mens.Ben zo blij dat een vriend van mij dit heeft aangeraden. Tilly heel hartelijk dank voor de geweldige hulp. Ik raad het iedereen aan die ergens niet uitkomt!

Anoniem

Hallo Tilly, Toen ik bij jou de eerste keer binnen kwam was ik helemaal stuk. Ik wist echt niet meer wat ik moest doen, ik voelde me zo vernederd en klein. Ik heb geleerd om van mezelf te houden en mezelf te waarderen en te vergeven, dit moest ik ook tegen mezelf zeggen, oh wat was dat moeilijk en toch heb ik het gedaan en wat doet dit goed. Touch of Matrix, ja wat heeft het met me gedaan. Onze relatie was tot heel ver gedaald, doordat ik mijn man totaal geen vrijheid heb kunnen geven in onze relatie. Dit… Lees verder »