Welkom, waar mogen wij u behulpzaam mee zijn ?

Profiel Tilly

Mijn naam is Tilly Jacobs en ik ben geboren en getogen in Venlo. Ik ben jarenlang werkzaam geweest als leidinggevende op de administratie van een bouwmarkt. Een vak dat ik altijd met veel plezier heb uitgeoefend.

In 2010 ben ik via een workshop met de Emotional Freedom Technique (E.F.T.) in aanraking gekomen en werd ik getroffen door de prachtige resultaten die deze methodiek oplevert. Ik heb besloten om het roer om te gooien en ben de opleiding tot E.F.T. therapeute gaan volgen. Een mooie leerzame tijd die me veel inzichten heeft gebracht. Ik wilde het geleerde praktisch gaan uitoefenen en heb mijn baan opgezegd om te gaan werken bij Life Change in Venlo.

In 2016 wilde ik me nog verder ontwikkelen en ben gestart met de opleiding tot Touch of Matrix therapeute. Deze opleiding heb ik in 2017 succesvol afgerond.

Sindsdien werk ik met beiden methodes en ben nog dagelijks verwonderd dat met behulp van de Touch of Matrix en Emotional Freedom Technique mijn cliënten in zeer korte tijd de regie over hun leven weer op kunnen pakken en zelfs een andere kijk op hun leven krijgen.

(c) 2024 Life Change