Cliënten over Yvonne

Onderstaande reactie(s) zijn afkomstig van onze cliënten. In sommige gevallen hebben we de naam moeten anonimiseren in verband met de privacy wetgeving. Het staat je vrij om je ervaring hieraan toe te voegen. Je e-mail adres zal niet zichtbaar worden op onze site.

9
Voeg hier je ervaring toe

lifechange

Mijn man en ik zijn 27 jaar bij elkaar, maar afgelopen 10-12 jaar zijn we door heftige problemen met een van onze kinderen helemaal uit elkaar gegroeid. Als laatste “redmiddel” zijn we samen naar Yvonne gegaan. En wat was dat fijn……… Ik werd gehoord en begrepen door Yvonne. Wat een verademing. De gesprekken waren enorm fijn. Ze luisterde goed naar ons allebei en door haar “aanpak” kwamen we na elk gesprek weer dichter bij elkaar. Yvonne gaf ons tips en ook oefeningen, we leerden weer inzien hoe fijn en goed het voelde om samen te zijn. Yvonne, super bedankt! We… Lees verder »

Tom

In juli ben ik gestart met de assertiviteitstraining bij Life Change Praktijk voor Counseling, Coaching en E.F.T. behandelingen. Het was voor mij een grote stap maar gedurende het intake gesprek was de klik met Yvonne direct aanwezig. De trainingen heb ik als zeer prettig ervaren. Het begon met een hartelijk ontvangst en altijd een lach, een kop koffie, daarna een terugblik op de vorige training en dan aan de slag met de oefenstof. Vooral de coachende begeleiding van Yvonne heb ik als zeer effectief ervaren. Je moet het zelf doen waarbij Yvonne je stof tot nadenken geeft en je begeleid… Lees verder »

Lieke

Met alle goede hulp van Yvonne heb ik mijn relatie met mijn partner weer op de rit kunnen krijgen en heb ik zelf een enorme groei doorgemaakt waardoor ik weer gelukkig kan zijn met mezelf. Yvonne luistert naar je verhaal, weet het probleem boven te halen en trekt je uit je comfortzone waardoor je tot nieuwe inzichten komt over jezelf, je laat groeien en je zelfvetrouwen krijgt. Met de praktische en tips en opdrachten die persoonlijk bij me passen kan ik ook nu na de sessies mezelf nog verder blijven ontwikkelen. Yvonne, bedankt voor alle hulp, steun en medeleven. Mocht… Lees verder »

S & V

Onze relatie van 17 jaar zat al een tijdje in een dip en kon daarom een opkikker gebruiken. We wilden samen heel graag met elkaar verder, maar de twinkeling in de ogen en de sprankeling van ‘in het begin van de relatie’ was ver te zoeken. We leefden teveel langs elkaar heen. Daarom besloten we hulp van buitenaf in te schakelen en vrij snel kwamen we op deze site van Yvonne terecht. De site en informatie is duidelijk en overzichtelijk, wat ons erg aansprak. Na contact gezocht te hebben met Yvonne konden we snel terecht voor onze eerste afspraak. Na… Lees verder »

Steven en Lisa

Hoi Yvonne,

Steven ik ik willen je bij deze nogmaals ontzettend bedanken voor de super fijne begeleiding die we bij jullie hebben gehad. Het heeft ons beiden erg goed gedaan, wat onze relatie ook een flinke oppepper heeft gegeven!! We zijn inmiddels verloofd en 27 weken zwanger! Nogmaals bedankt voor alles en als we in de toekomst ergens in vast lopen, zullen we zeker weer bij jullie aan de bel trekken! En Life Change beveel ik bij iedereen aan die hulp nodig mocht hebben! Heel veel groetjes.

Steven en Lisa