Cliënten over Yvonne

Onderstaande reactie(s) zijn afkomstig van onze cliënten. In sommige gevallen hebben we de naam moeten anonimiseren in verband met de privacy wetgeving. Het staat je vrij om je ervaring hieraan toe te voegen. Je e-mail adres zal niet zichtbaar worden op onze site.

17 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

In een relatie is het niet altijd rozengeur en maneschijn. Dat weet iedereen. Zelf heb je vaak het idee we komen er wel uit tot je bemerkt we zitten niet meer op hetzelfde spoor. Dat is wat wij bemerkten. We waren elkaar onderweg ergens bijna kwijt geraakt en we wilden dit verder voorkomen. We zijn gaan zoeken naar hulp / relatietherapie en vonden deze site van Life Change. Met enige spanning hebben we het contactformulier ingevuld. Yvon nam vervolgens telefonisch contact met ons op en we voelden meteen een klik. Destijds zaten we midden in de coronapandemie dus zochten we naar… Lees verder »

In het begin was ik wat sceptisch. Is dit traject wel iets voor mij? Zou dit mij brengen waar ik voor ben gekomen? Namelijk assertiever opstellen, meer op de voorgrond durven treden en overtuigend overkomen. Oftewel: mijn zelfvertrouwen een boost geven! Dat had ik nodig. De gesprekken met Yvonne en de aanpak van Tilly hebben mij nieuwe inzichten gegeven. Ook het bijhouden van een dagboek was een goed plan. Hoe beweeg ik, hoe zien anderen mij, door te observeren en te leren. Wat je zonder iemand anders zelf niet eens merkt of ziet. Er is me echt een spiegel voorgehouden.… Lees verder »

Ik heb ongeveer 10 maanden therapie gehad bij Yvonne. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Ik heb mij echt gehoord gevoeld en kon voor mijn gevoel alles zeggen. Ik heb een werkboek ontvangen als leidraad, maar Yvonne durft ook buiten het boekje te werken en in te spelen op waar ik op dat moment behoefte aan had. Yvonne heeft een warme persoonlijkheid waarin ze je meeneemt om echt het beste uit jezelf te halen. Ik heb na die 10 maanden weer vertrouwen in mijn eigen kunnen gekregen en het gevoel dat ik op mijn eigen benen kan staan. Ontzettend… Lees verder »

Mijn leven is weer kleurrijker geworden! Mijn ervaring met Yvonne was in een woord samengevat: top!
Een luisterend oor, passende adviezen waar je ook direct iets mee kunt en af en toe ook even samen kunnen lachen.
Ik kom nu meer voor mezelf op, kan makkelijker keuzes maken en mij daar ook goed bij voelen en sta weer positiever in het leven.
Bedankt Yvonne!

Op aanraden van een collega van mij ben ik naar Yvonne gegaan. Ik ga verhuizen naar het verre oosten (vanwege het werk van mijn man) en zag hier best wel tegen op. Veel vragen spookten door mijn hoofd. Hoe moet dat met de kinderen, wat moet ik daar de hele dag gaan doen, wat als ik niet kan wennen. Na een aantal gesprekken met Yvonne, werd mij duidelijk dat ik voor mezelf moest kiezen. Niet te twijfelen en beslissingen nemen. Niet de stoere tante uithangen, maar dat ik me ook kwetsbaar mocht opstellen. Wat een gouden tip! Hierdoor ben ik… Lees verder »