Welkom, waar mogen wij u behulpzaam mee zijn ?

Wat is Touch of Matrix?

DEZE METHODE KAN OOK VIA VIDEOBELLEN
Touch of Matrix is een bewustzijn methode waarmee lichamelijke en emotionele klachten verholpen kunnen worden. Klachten zijn vaak blokkades die zich ergens in het lichaam vastgezet hebben.

We kunnen deze methode vergelijken met een computer. Daar zit een harde schijf in met bepaalde programma’s die deze computer besturen. Als we veel op het internet surfen dan moeten we vaak cookies accepteren. Dit zijn kleine programmaatjes die op de harde schijf gezet worden. Op den duur raakt de harde schijf hierdoor vol en de computer wordt daardoor langzamer of crasht.

Als we de mens hiermee vergelijken dan is het lichaam de computer en het onderbewustzijn de harde schijf. Alles wat wij meemaken in ons leven wordt als programma’s opgeslagen in ons onderbewustzijn. Net als bij de computer kan onze harde schijf ook vol raken en daardoor voelen we ons minder fit, uit balans of zelfs depressief. Ook het lichaam reageert op deze volle schijf. Er ontstaan lichamelijke klachten zoals bv. schouder en nekklachten of rugpijn.

Een computer schonen we op het moment dat hij niet meer goed functioneert op en updaten deze. Dit kunnen we ook met ons onderbewustzijn doen met de Touch of Matrix behandelingen.

Door woorden te gebruiken die we uitspreken tegen het onderbewustzijn komt er beweging in de opgeslagen programma’s. Hierdoor wordt het onderbewustzijn opgeschoond  en negatieve en overtollige programma’s worden zo verwijderd.

Touch of Matrix is in te zetten  bij allerlei soorten klachten. Hoewel de hierna volgende opsomming zeker niet volledig is, geeft zij een indicatie van klachten waarbij een behandeling kan helpen.

Lichamelijke klachten:  
Rugklachten, nekklachten, migraine, hartkloppingen, hoge bloeddruk, hormonale onbalans, gewrichtsklachten, fibromyalgie, darm en spijsverteringsklachten.

Emotionele / psychische klachten :
Angsten, depressie, stress, burn-out, vermoeidheid, slapeloosheid, trauma’s, piekeren, geen of gebrek aan doorzettingsvermogen, moeite met loslaten, verslavingen, rouwverwerking, seksueel misbruik, twijfelen aan jezelf, moeite om nieuwe uitdagingen aan te gaan, slecht je grenzen kunnen aangeven, schuldgevoelens, onveilig voelen, vaak boos zijn, moeite om los te laten.

Touch of Matrix is een hele snelle en doeltreffende behandeling en de cliënten voelen zich na hele korte tijd al vaak compleet anders.

Wilt u meer informatie dan bent u van harte welkom voor een gratis kennismakinggesprek.

(c) 2024 Life Change