Welkom, waar mogen wij u behulpzaam mee zijn ?

Profiel Yvonne

Ik ben geboeid door mensen en hun unieke eigenschappen. In mijn werk heb ik diverse functies vervuld, zowel commerciële als leidinggevende. Ik heb dit altijd met enorm veel plezier gedaan tot het moment dat ik dacht, ik mis iets en ik wil iets anders.

Door mezelf te richten op de essentie van wat ik eigenlijk wil en wat ik belangrijk vind, zag ik in dat mijn behoeften ten aanzien van mijn werkzaamheden veranderd waren. Ik merkte dat ik als middendertiger anders in het leven stond dan de jaren daarvoor. Vervolgens ben ik een aantal zaken gaan analyseren en tot de conclusie gekomen dat het werken in diepgang met mensen mij bijzonder interesseert. Ik heb me in 2003 laten omscholen tot re-integratiecoach / loopbaan- begeleidster en heb hier werk in gevonden. Hierin vond ik veel voldoening en ik besloot om me verder te ontwikkelen. In 2007 ben ik gestart aan de academie voor Counseling en Coaching.

Met enthousiasme en plezier begeleid ik als erkend counselor/coach mensen en breng hen weer in contact met hun idealen en wensen. Ik ervaar dat in ieder mens alles al aanwezig is. Door mensen te prikkelen, spoor ik hun aan om buiten kaders te leren denken om zo op een andere manier naar zichzelf te leren kijken en ze zo te stimuleren om nieuwe stappen te durven zetten. Dit kan net het zetje geven bij verandering in gedrag, het omgaan met een bepaalde situatie of bij nieuwe stappen in werk en leven.

(c) 2024 Life Change