Welkom, waar mogen wij u behulpzaam mee zijn ?

TIPS TEGEN ONZEKERHEID

 1. Kom uit je comfortzone
  Als jezelf wilt laten zien aan de wereld, is het nodig om uit je comfortzone te komen. Dat is even eng, maar levert altijd meer op dan gedacht. Ga ervoor!
 2. Vertrouw op jezelf
  Geloof in wie je bent en wat je kunt. Mediteer regelmatig. Hierdoor vermindert je piekeren en sta je meer open voor wat echt belangrijk is. Ook zorgt het voor innerlijke rust.
 3. Visualiseer een nieuwe toekomst
  Dagdroom op een positieve manier over een nieuwe toekomst waarin jij jezelf laat zien. Hoe ziet jouw dag er uit in jouw ideale toekomstbeeld? Wat gaat je goed af? Waarin straal jij?
 4. Geef jezelf een anker
  Koop iets voor jezelf wat jouw kracht symboliseert. Dat kan in de vorm van een sieraad of iets anders wat je regelmatig tegenkomt. Sta iedere keer dat je jouw symbool ziet, weer even stil bij jouw kracht. Op die manier maak je er dagelijks contact mee.
 5. Uit jezelf
  Het is gemakkelijker om je plannen tot uiting te brengen je ze gedeeld hebt met anderen. Ze kunnen je helpen herinneren aan wat jij wilt bereiken of leven met je mee. Ook krijg je hierdoor feedback over je plannen, dat is altijd fijn!
 6. Zoek steun
  Zoek steun bij mensen die je voorgingen, is er iemand die voor jou een voorbeeldfunctie heeft? Wat een ander kan, kun jij ook. Toch?

(c) 2024 Life Change